Heleen Wouters PCA

Heleen Wouters

Bevoegd voor: basisechoscopie, gynaecologie, 3D/4D specialist.

Na mijn studie verloskunde vestigde ik me in 1992 als vroedvrouw in Bergen en Warmenhuizen. Een echo werd toen enkel op medische indicatie in het ziekenhuis gemaakt! Na de basisopleiding echoscopie in 1998 kon ik het echo-onderzoek binnen onze verloskundigenpraktijk helpen opzetten. Ontwikkelingen binnen mijn gezin met 4 kinderen en de uitbreiding van het takenpakket als echoscopist zorgden ervoor dat ik in 2008 het idee kreeg een zelfstandig echocentrum op te richten: Prenataal Centrum Alkmaar! Ik noem het ook wel eens mijn vijfde kindje ­čÖé Werken vanuit ons hart binnen een medisch-diagnostisch vak, het zorgen voor een open, veilige en fijne sfeer voor onze cli├źnten, dat is de kracht van ons centrum waar ik zo van houd!

Miriam Evers

Bevoegd voor: basisechoscopie, screening, gynaecologie en 3D/4D. 

Na 14 jaar verloskundige te zijn geweest werk ik inmiddels alweer 15 jaar met veel plezier als verloskundig echoscopist. Ik ben trots op de kwaliteit en zorg die ik met mijn ervaring en kennis kan geven. Echocentrum PCA is dankzij de goede zorg voor cli├źnten, de hoge kwaliteitsnorm, de fijne locaties en niet te vergeten het fijne team de plek waar ik graag werk.

Susanne van den Idsert

Bevoegd voor: basisechoscopie, screening, gynaecologie en 3D/4D.

Via een studie geneeskunde ben ik 24 jaar geleden overgestapt naar de verloskunde. Met veel plezier heb ik 11 jaar als verloskundige gewerkt. In 2008 ben ik volledig voor de echoscopie gegaan. Ik heb de opleiding voor basis echoscopie en screening gevolgd en ben sindsdien met veel plezier werkzaam in onze leuke praktijk. Zelf ben ik moeder van 5 kinderen en ik weet dus hoe belangrijk de aandacht en zorg voor een zwangere en haar gezin is.

Marjon Kuitert

Bevoegd voor: basisechoscopie, screening, gynaecologie en 3D/4D.

Na 10 jaar als verloskundige in een verloskundige praktijk te hebben gewerkt ben ik overgestapt naar het NoordWest Ziekenhuis. Daar werkte ik 12 jaar als MPA- klinisch verloskundige . Ik vond echo’s maken altijd al een hele leuke kant van mijn vak. In 2016 heb ik me verder gespecialiseerd in de echoscopie. Ik ben me er nog elke keer enorm van bewust waar ik naar aan het kijken ben: jullie kind! En hoe kostbaar dat is. In mijn vrije tijd ben ik meestal bij mijn Friese paard Loki te vinden.

 

 

Bianca Kruitbosch

Bevoegd voor: basisechoscopie, screening, gynaecologie en 3D/4D. Counseling prenatale diagnostiek.

Na mijn opleiding als fysiotherapeut en 10 jaar werkzaam te zijn geweest als radiologisch laborant, met echografie als specialisatie, heb ik me 15 jaar geleden laten omscholen tot echoscopist in de verloskunde. Ik werk al 15 jaar als echoscopist in het NoordWest Ziekenhuis en daarnaast bij PCA. Wat mij nog steeds enorm raakt en verwondert zijn de kleine dingen die een zwangerschap zo bijzonder maken. Zoals bij de eerste echo het zien van een kloppend hartje en je dan realiseren dat dat nog 80 tot 90 jaar door moet kloppen! Na mijn werk geniet ik enorm van een lange wandeling met mijn hond.

 

Ruth Wouters

Ruth is haar Franse droom gaan waarmaken. We missen haar nu al! Gelukkig hebben we in Roos een lieve en betrokken opvolgster gevonden. We zijn erg blij met haar! Hier komt binnenkort haar foto en introductie.

Anne-Wil van der Meij

Bevoegd voor: basisechoscopie, tweede trimester screening. 3D/4D specialist.

Na 10 jaar met veel liefde als verloskundige gewerkt te hebben, heb ik mijn passie nu gevonden in de echoscopie. Na mijn opleiding heb ik me bijgeschoold in het doen van 3D/4D echo’s en de geslachtsbepaling. Het is ontzettend mooi om mee te mogen genieten als we naar de ontwikkeling van een kindje kijken! Tijdens mijn opleiding liep ik stage bij PCA en voelde me gelijk op mijn plek. De cli├źntgerichtheid en vriendelijkheid waarmee bij PCA gewerkt wordt, past helemaal bij de manier hoe ik graag mijn vak uitoefen. Ik zou het ontzettend leuk vinden om je/jullie tijdens mijn spreekuur te ontmoeten!