Echo eigen verzoek

Tegenwoordig komt iedereen die zwanger is in Nederland in aanmerking voor meerdere medische echo-onderzoeken: bij 8 weken om te kijken of er een hartje klopt, sprake is van een eenling of meerling, bij 11 – 12 weken of de zwangerschap zich goed ontwikkelt en wanneer de uitgerekende datum valt, de termijnecho. Het Structurele Echoscopische Onderzoek, rond de 18 – 19 weken om te kijken of er mogelijk sprake is van lichamelijke afwijkingen (20 weken-echo) en vaak ook nog een echo om de groei te bepalen (groeiecho) of aan het eind van de zwangerschap te kijken of het kind met hoofd of stuitje naar beneden ligt, de z.g. liggingsecho.

Wij merken dat er in de praktijk een groeiende behoefte bestaat om op tussenliggende tijdstippen het kindje te bewonderen! Het is dan ook wonderbaarlijk en bijzonder dat we de groei en ontwikkeling in 2 en 3D/ 4D-beelden kunnen laten zien. 4-D staat voor bewegend beeld in 3D. Deze echo’s tussendoor noemen we ook wel pretecho’s.

3d echo pretecho prenataal centrum alkmaar   3D echo PCA3D echo PCA

U kunt bij ons de foto’s en bewegende beelden laten vastleggen op USB-stick. Deze kunt u bij ons aanschaffen voor 5 euro. Wij printen altijd een aantal foto’s ter plekke om gelijk mee te nemen.

3D echo PCA? 3D echo PCA

De medische echo’s worden volledig vergoed, de echo op eigen verzoek zijn voor eigen rekening.

De prijs is afhankelijk van hoe uitgebreid jullie het kindje willen zien en op welke manier de beelden vastgelegd worden. Klik hier voor onze prijzen.

Het kan waardevol zijn om een aantal malen in de zwangerschap voor een echo op eigen verzoek te komen, zodat de ontwikkeling van het kindje gevolgd en vastgelegd wordt! Hiervoor hebben we twee echopakketten als aanbieding gemaakt. (klik hier voor prijslijst bij pakket)