Waarom wij?

Als een hecht team van enthousiaste vakvrouwen staan we open voor alle soorten vragen naar echoscopisch onderzoek, of het nu om bezorgdheid of nieuwsgierigheid gaat, om persoonlijke wensen of een second opinion…we nemen voor iedereen de tijd en ruimte die nodig is. Ook gynaecologische echo’s zijn mogelijk.

Ons echocentrum in de regio Alkmaar is gevestigd op twee locaties. Wij zijn 6 dagen in de week geopend, dus je kunt altijd vlot en in de buurt bij ons terecht. Avondafspraken zijn ook mogelijk. 

Alle echo’s zijn in kleur mee te volgen op een groot scherm. Op locatie De Ondernemerstuin zelfs groot op de muur geprojecteerd. Zo kan iedereen alles duidelijk meebeleven!

Het is mogelijk bij ons een usb aan te schaffen voor 5 Euro. Daarop zetten we niet alleen foto’s van de gemaakte echo, maar soms ook bewegende beelden.

Wij beschikken over de nieuwste apparatuur, welke aan alle eisen voor het maken van alle soorten (screenings) echo’s voldoet. 3/4D echo’s op eigen verzoek zijn mogelijk in HD live (real time bewegende 3D beelden).

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars voor alle medische echo’s. Medische echo’s worden dus altijd vergoed en rechtstreeks bij je zorgverzekeraar gedeclareerd. Zo kun je in Nederland vrij kiezen waar je je echo wilt laten verrichten.

Wij zien jullie graag tevreden de deur uitgaan en zoeken altijd samen naar een passende oplossing als dat niet zo is.

Al onze echoscopistes zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister van de BEN (Beroepsvereniging voor Echoscopisten Nederland). Aan het SEO onderzoek zijn landelijk geldende kwaliteitseisen verbonden voor de echosopist, de beeldopslag en de apparatuur. Deze kwaliteitseisen worden eens in de twee jaar getoetst door een visitatie commissie van het Regionaal Centrum voor Prenatale Screening Noord Holland. Het RIVM is verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de Regionale centra in Nederland. Al onze SEO echoscopisten zijn hiervoor gecertificeerd en behalen uitstekende resultaten bij de visitaties.